L'FCBQ rep la visita de la nova junta directiva de l'ACEB

Trobada de Ferran Aril, President de l'FCBQ, amb una delegació de la junta directiva de l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol (AECB), a la seu de la Federació.

26-01-2022 17:00

Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha acollit, aquest dimecres 26 de gener, la visita institucional d'una representació de la nova junta directiva de l'Associació Catalana d'Entrenadors de Basquetbol (ACEB), encapçalada pel seu President, Ferran Peña. En aquesta trobada, que ha tingut lloc a la seu central de la Federació a Barcelona, també hi ha assistit el Gerent de l'FCBQ, Toti Mumbrú i el President del Comitè Tècnic, Salva Chiva.

La delegació de l'ACEB ha presentat oficialment diferents membres de la seva junta directiva al President Aril i xerrar distesament de la situació actual de l'FCBQ i d'altres qüestions d'actualitat i d'interès.

Així mateix, en aquesta primera reunió, Peña també ha exposat el seu renovat projecte al capdavant de l'ACEB, ha pogut visitar les instal·lacions i conèixer de primera mà el funcionament federatiu.