Dates i seus del 5è Circuit 3x3 FCBQ

La 5a edició del Circuit 3x3 FCBQ comptarà amb la participació de noves ciutats per aquesta propera temporada 2021-22.

28-01-2022 13:00

Caldes de Malavella, Banyoles, Lliçà d'Amunt, Balaguer, Vilafranca del Penedès, Olot, Salou, Mataró, Manlleu, Viladecavalls i Vic són les seus que vestiran la 5à edició del Circuit 3x3 FCBQ que, com l'any passat, clourà amb una Gran Final, prevista per a finals de juliol, a Barcelona.

Enguany, el Circuit 3x3 FCBQ torna amb molta força i presenta fins a dotze ciutats implicades que vertebren la totalitat d'una competició que es desenvoluparà entre l'abril i el juliol de 2022. Balaguer repetirà respecte la 4a edició mentre que les localitats de Caldes de Malavella, Banyoles, Mataró i Viladecavalls tornaran a gaudir del Circuit, ja consolidat en l'àmbit català, que viurà les estrenes de Lliçà d'Amunt, Vilafranca del Penedès, Olot, Salou, Manlleu i Vic. Per aquestes parades es comptarà amb la col·laboració del CE Caldes de Malavella, CB Banyoles, CB Lliçà d'Amunt, SE Casal Vilafranca, CB Olot, CB Salou, CB Maresme Boet Mataró 3 Viles, CB Manlleu, CB Rosella, CB Vic i Femení Osona.

D'altra banda, i una temporada més, hi haurà protagonisme per a totes les edats, incloent novament les categories Unificada (equips amb jugadors i jugadores amb i sense discapacitat) i PRO en diverses de les seus representants.

Així mateix, s’aprofitarà també l’experiència i l'estructura de les anteriors edicions per augmentar el creixement del 3×3, buscar noves sinèrgies a nivell europeu a través de FIBA 3×3. Pel que fa a la promoció del bàsquet, s’establiran noves dinàmiques de col·laboració amb les diferents institucions. En aquest sentit, la 5a edició del Circuit 3×3 FCBQ tindrà el suport, de cara a la final, de l’Ajuntament de Barcelona.

La presentació oficial del Circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) arribarà el proper dimecres 23 de febrer mentre que el tret de sortida de la competició serà el pròxim diumenge 3 d'abril a Caldes de Malavella.

El Circuit 3x3 FCBQ és un dels dos projectes oberts de la modalitat de 3x3 impulsats per l'FCBQ. Així doncs, aquesta temporada 2021-22 s'han creat els primers Campionats de Catalunya 3x3 en totes les categories, una competició creixent que segueix en marxa actualment. Si es vol jugar a 3x3 tot l'any, ja es pot!

Tota la informació del Circuit 3x3 FCBQ a
3x3.basquetcatala.cat