El 58è Trofeu Molinet de minibàsquet es disputarà per Setmana Santa

Després de l'ajornament al Nadal pel repunt del risc de contagi, la 58a edició del torneig més antic d'Europa es jugarà finalment del 9 al 14 d'abril de 2022.

25-01-2022 12:00

El Trofeu Molinet és el tradicional torneig de minibàsquet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) durant les festes nadalenques, però la darrera edició es va ajornar davant la situació de repunt del risc de contagi per COVID-19 de llavors. Serà finalment per Setmana Santa d'aquest 2022 quan es disputi el 58è Trofeu Molinet de minibàsquet, un torneig que es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa i perquè ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores, alguns dels quals, es troben disputant les lligues més importants d'Europa i del món.

La Fase Prèvia del torneig es jugarà del 9 a l'11 d'abril mentre que la Fase Final es disputarà del 12 al 14 d'abril de 2022. La totalitat de la competició, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), tindrà lloc a Sant Feliu de Llobregat com a seu de joc i comptarà amb la col·laboració del Club Bàsquet Santfeliuenc i de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

Horaris de joc globals 58è Trofeu Molinet de minibàsquet

L'Snatt's Femení Sant Adrià, en noies, i el Joventut de Badalona, en nois, són els actuals campions del Trofeu Molinet de

Més informació i inscripcions del 58è Trofeu Molinet de minibàsquet a molinet.basquetcatala.cat