Nivells provisionals de Promoció dels Campionats Territorials de Barcelona

El Comitè Esportiu de l'FCBQ publica la relació de nivells provisionals per aquests Campionats.

26-11-2021 14:00

D'acord amb el que s'assenyala en el punt 1.3 de les vigents Bases de Competició per als Campionats Territorials de Barcelona de Promoció, el Comitè Esportiu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) publica la relació de nivells provisionals per a la Fase Regular dels Campionats Territorials de Barcelona.

Es tracta d'una distribució d'equips per nivells basada en els resultats contemplats fins avui en les classificacions oficials. S'ha treballat amb 356 grups, 133 femenins i 223 masculins; parlem de 1227 equips masculins i 732 femenins.

Cada nivell de Fase Prèvia s'ha sots dividit en dos per aquesta Fase Regular (1 i 2), (excepte a Pre-Mini femení que pel poc nombre d'equips té un tractament diferenciat). S'ha intentat respectar al màxim els nivells sol·licitats per les direccions tècniques dels Clubs al setembre, canviant només aquells equips que, de manera evident, van estar erròniament inscrits d'inici.

Al nivell A, que té un termini d'inscripció determinat, no s'ha inclòs cap nou equip que no hi hagi participat en la Primera Fase.

La competició s'iniciarà el dia 15 de gener de 2022. El dia 3 de desembre finalitza el període per presentar propostes de modificació dels nivells ara provisionalment assignats, degudament raonades.

S'intentarà confeccionar els nous calendaris per tot abans de Reis. Si teniu alguna petició concreta de canvis, d'horari, modificacions del Planning setmanal, dates sense instal·lació o d'altres, preguem ens les feu arribar abans del 15 de desembre, data límit d'inscripció de nous equips.