Prop d'un miler de minis gaudeixen de la 1a Trobada del PDP

Es va celebrar a Manresa, a Valls i a Tarragona amb els i les joves de la generació del 2010 i del 2011.

22-11-2021 12:00

Manresa, Tarragona i Valls van aplegar diumenge la primera trobada del PDP, el Programa de Detecció i Perfeccionament per la millora tècnica de nens i nenes. Aquest programa funciona des de fa més de 20 anys. Enguany els protagonistes han estat els i les joves de les generacions del 2010 i 2011 que cada setmana entrenen repartits pels 36 centres que hi ha a tot Catalunya.

Mig miler de nens i nenes del 2010 i del 2011 es van repartir entre el Complex del Congost i el pavelló Ateneu les Bases de la capital del Bages mentre a les comarques de Tarragona s'hi van donar cita també mig miler de joves repartits les noies al Pavelló Xavi Tondo de Valls i els nois al Pavelló Riu Clar de Tarrragona.

Hi van assistir el director tècnic de l'FCBQ, Xavier Rodríguez; i els seleccionadors catalans minis Olga Vázquez i Àlvaro Salinas. També hi va ser Lluís Vergés, Directiu del Comitè Tècnic i Delegat de les Comarques Centrals, i Judit Cabacés, directiva del Comitè Tècnic a la Delegació de Tarragona. La Trobada es va fer gràcies al suport de l'Ajuntament de Manresa, la Comissió del Bàsquet Català, el Club Bàsquet Valls, el Club Bàsquet Torreforta i el patronat municipal d'Esports de Valls i Tarragona.

El prop de miler de minis continuaran fent el seu entrenament setmanal abans de la següent trobada prevista pel 6 de març. La trobada final, la tercera, serà el 29 de maig.