En marxa les formacions en Perspectiva de Gènere a l'FCBQ

La Junta Directiva i el personal de l'FCBQ assisteixen a les formacions en Perspectiva de Gènere impartides per Mónica Utrera, incloses en el Pla d'Igualtat.

25-11-2021 17:00

La Junta Directiva i tot el personal de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) participen, aquest octubre i novembre, a les formacions presencials en Perspectiva de Gènere, incloses en el Pla d'Igualtat. La Dra. Mónica Utrera, professional amb àmplia experiència en la temàtica, és l'encarregada d'impartir aquestes sessions formatives, distribuïdes en diverses jornades horàries i en forma de taller vivencial, amb els diferents membres de la Junta Directiva i els professionals federatius distribuïts en petits grups de treball.

Aquestes sessions s'emmarquen dins el Pla d'Igualtat impulsat per l'FCBQ, que es va registrar a la Generalitat de Catalunya durant el passat mes de juliol. La formació en Perspectiva de Gènere, que es replicarà en diferents etapes per tal d'arribar a totes les persones que conformen la Federació, és una de les accions compreses en aquest Pla d'Igualtat, que es desenvolupa durant el setembre de 2021 fins a desembre del 2023.