Banyoles acollirà un seminari sobre control motor i tècnica esportiva

Els participants podran validar 4 hores del programa de pràctiques dels cursos de la Federació Catalana de Basquetbol.

21-10-2021 12:16

La Càtedra d’Esport i Educació Física - Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat de Girona organitza una nova edició del Seminari Internacional de Tàctica i Tècnica Esportiva. La setena edició es realitzarà durant els dies 5 i 6 de novembre a Banyoles i tindrà com a principal objectiu l’estudi i la discussió al voltant del següent tema: 'Control motor i tècnica esportiva'. Els participants podran validar 4 hores del programa de pràctiques dels cursos per a entrenadors/es la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

De la mateixa manera que en edicions anteriors, el tema d’estudi s’abordarà des d’una perspectiva transversal a diferents modalitats esportives. Des de l’organització s’aposta per un format teòric-pràctic amb la finalitat d’acostar la discussió al terreny pràctic i donar-ne a conèixer algunes possibles aplicacions. El seminari consta de conferències de reconegudes personalitats amb l’objectiu d’analitzar i aprofundir en tots els aspectes vinculats amb el control motor, així com aspectes relatius al treball de la tècnica esportiva.

Les jornades van destinades a qualsevol persona interessada en el tema de l’entrenament i l’esport. El programa inclou ponències d'Azahara Fort (preparadora física del segle XXI), Andreu Roig (CAR Sant Cugat), Keith Davids (Sheffield Hallam University), John van der Kamp (Vrije Universiteit Amsterdam), Raquel Font (EUSES) o Andrés Arroyo (entrenador d'esportistes internacionals d'alt nivell en trail running i esquí de muntanya). Les inscripcions es poden realitzar aquí.