Intensa convocatòria de tallers de formació

El Comitè Tècnic oferta 18 tallers per a dissabte 30 d'octubre, diumenge 31 d'octubre i dilluns 1 de novembre.

05-10-2021 10:35

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) anuncia per a dissabte 30 d'octubre, diumenge 31 d'octubre i dilluns 1 de novembre una oferta de tallers a Barcelona. La convocatòria, que es realitzarà a les instal·lacions de La Salle Bonanova, inclou sis tallers de Nivell 0, sis de Nivell 1 i sis de Nivell 2.

Els tallers es poden utilitzar tant per al Bloc Complementari de cada curs, que requereix la realització obligatòria de quatre tallers, com per sumar hores del Programa de pràctiques. Cada taller valida com a quatre hores, sempre que no s'hagi cursat per al Bloc Complementari. 

Els tallers de Nivell 0 són: Habilitats motrius i entrenament sinàptic (HMiES), Habilitats directives (HD), Més enllà del treball de pista, eines i recursos per al treball fora de pista (TFP), Treball de valors a través del Bàsquet (VB), L'escola de bàsquet, un espai per al desenvolupament integral de l'infant (EB) i Comunicació eficaç (CE). Les inscripcions als tallers de Nivell 0 estan obertes aquí.

L'oferta de Nivell 1 (Curs de Formació) inclou els següents tallers: Embenatge funcional, treball compensatori i reintroducció a la pràctica esportiva (EF), Entrenament individual i tecnificació (EIT), Tasques de superioritat numèrica i rodes de joc col·lectiu​ (TSN), Dinàmica i control de les càrregues d'entrenament (DCCE), Coaching aplicat al bàsquet (CAB) i Dinamització grupal i resolució de conflictes (DG). Les inscripcions als tallers de Nivell 1 estan obertes aquí.

Els tallers de Nivell 2 (Curs Sènior) són: Noves tecnologies aplicades al bàsquet (NTAB), Estadística aplicada (EA), Detecció de talents (DT), Lideratge emocional (LE), Scouting i pla de partit (SPP) i Sistemes de fons i banda i atac a zona (SFB). Les inscripcions als tallers de Nivell 2 estan obertes aquí.