#CopaCatBQ / El capità del Sant Gervasi, on fire

Arnau Miquel, capità del Sant Gervasi de Mollet del Vallès, acredita una mitjana de 30 punts en l'arrencada de la Copa Catalunya Masculina 2021-22.

05-10-2021 16:00

Arnau Miquel, component destacat del Sant Gervasi 1 del Grup 3, és l’únic jugador de tota la Copa Catalunya Masculina que llueix una espectacular mitjana de 30 punts durant aquestes dues jornades inicials de la competició.

El capità dels blaus, format a la pedrera de la disciplina de Mollet del Vallès, va encistellar 34 punts en els 39 minuts de joc que va disputar a l’estrena victoriosa dels seus a Lliçà d’Amunt, on els nois comandats per Toni Sáez es van emportar un interessant derbi del Vallès Oriental per un igualat 71-79.

A la segona tongada, en la presentació en societat dels molletans davant la seva afició, Miquel, dorsal 6 blau, que va integrar una temporada les línies del CB Santfeliuenc a la categoria de Júnior Preferent, va tornar a brillar amb llum pròpia, amb 25 punts en 35 minuts a la pista, en la primera derrota del conjunt de l’Escola Sant Gervasi contra el poderós Comodality – UB Sant Adrià, que va acabar amb un marcador de 69-84.