Salou i Mataró, seus de les semifinals de la 40a Lliga Catalana AON 2021 EBA

La fase final de la Lliga Catalana EBA, presentada per AON, es disputa aquest cap de setmana al Pavelló Municipal de Salou i al Palau d'Esports Josep Mora de Mataró.

25-09-2021 19:00

El Pavelló Municipal de Salou i el Palau d'Esports Josep Mora de Mataró són els escenaris dels quarts de final i de les semifinals de la 40a Lliga Nacional Catalana EBA, presentada per AON, aquest cap de setmana 25 i 26 de setembre.

Aquesta fase final, organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb la coorganització del Club Bàsquet Salou i de la Unió Esportiva Mataró, compta amb el BRISASOL CB SALOU A, BARÇA, SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET, MONBUS CB IGUALADA, CB VIC - UNIVERSITAT DE VIC, FC MARTINENC BÀSQUET, JOVENTUT BADALONA i UE MATARÓ - GERMANS HOMS com a protagonistes.

L’edició d’enguany, que compta amb un total de 28 equips, ha mantingut el format de fase prèvia de les darreres temporades amb una fase inicial de vuit grups amb clubs representants de tot el territori, que s'han enfrontat en una lligueta de tots contra tots els dies 5, 12 i 19 de setembre.

QUARTS DE FINAL

Sol Gironès Bisbal Bàsquet 67 - 97 Joventut Badalona

Monbus CB Igualada 55 - 71 Brisasol CB Salou A

FC Martinenc Bàsquet 80 - 68 CB Vic Universitat de Vic

UE Mataró-Germans Homs 54 - 58 Barça

SEMIFINALS

Els guanyadors dels 1/4 de final accedeixen a les semifinals, previstes per a diumenge 26 de setembre. Els vencedors dels creuaments disputats al municipi de la Costa Daurada (Salou i Penya) es veuran les cares, diumenge a les 18:15h a territori salouenc, mentre que els equips guanyadors de l'altra banda del quadre (Martinenc i Barça) s'enfrontaran, novament a la capital del Maresme, a les 18h de diumenge per un lloc a la Final.

FINAL

La gran Final tindrà lloc el proper 12 d'octubre, amb seu i horari encara per determinar.

L'actual campió de la competició és el PLUS ULTRA SEGUROS ROSER en derrotar a la final l'amfitrió UE MATARÓ - GERMANS HOMS per 72-64 en una final que es va celebrar al Palau d'Esports Josep Mora de Mataró. Amb aquest trofeu, els barcelonins van inaugurar el seu palmarès en una competició en què cap equip repeteix títol des de fa vuit campanyes.

AON

AON, empresa líder en serveis professionals globals, ha renovat el seu compromís amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per recolzar totes les categories tant femenines com masculines de les Lligues Nacionals Catalanes. AON ja porta 3 temporades vinculades amb la competició i enguany dona nom al títol oficial de la competició 'LLIGUES CATALANES AON 2021' com a patrocinador principal de l'esdeveniment.