L'FCBQ rep la visita de la Fundación Aíto García Reneses

Trobada amb l'objectiu de buscar sinèrgies entre ambdues entitats per treballar plegats per la formació d'entrenadors i entrenadores del Bàsquet Català.

20-09-2021 16:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha rebut la visita de la Fundación Aíto García Reneses amb el seu president al capdavant, l'entrenador Aíto García Reneses; acompanyat del seu equip tècnic, Ferran Márquez, director de la fundació; i Joan Tallada, coordinador de la fundació. Tots ells han estat rebuts pel president de l'FCBQ, Ferran Aril; el vicepresident 1r, Pere Francitorra; el president del Comitè Têcnic, Salva Chiva; el gerent de la Federació, Toti Mumbrú; i el director tècnic de l'FCBQ, Xavi Rodríguez.

Durant la trobada, han pogut reunir-se per buscar sinèrgies entre ambdues entitats per treballar plegats per la formació d'entrenadors i entrenadores del Bàsquet Català. En aquest sentit, al mes de maig passat es va signar un conveni amb el que es volen establir diferents col·laboracions amb l'objectiu de convalidar l'assignatura del practicum pels alumnes que cursin la formació online de la Fundación Aíto García Reneses de les categories infantils i cadets.

La trobada d'avui també ha servit per parlar del Centenari de la Federació Catalana de Basquetbol que tindrà lloc al 2023, per tal de començar a buscar punts de connexió i treballar diverses possibilitats de col·laboració.

| FCBQ |