Lluís Biosca i Óscar de Paula, protagonistes d'un nou clínic FCBQ

El Comitè Tècnic organitza dimarts 28 de setembre (19h) una nova edició del 'Des de la banqueta'.

17-09-2021 14:30

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà el dimarts 28 de setembre (19h) un altre 'Des de la banqueta', un nou format de formació que permet veure un entrenament des de dins. L’activitat consistirà en visualitzar una part de dues sessions reals de les seleccions catalanes cadets amb els comentaris de Lluís Biosca i Óscar de Paula. El seleccionador femení se centrarà en el treball defensiu, mentre que el seleccionador masculí posarà l’accent en els aspectes ofensius. Al final, els dos entrenadors resoldran dubtes sobre la metodologia utilitzada.

Aquesta activitat permetrà convalidar dues hores del programa de pràctiques. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. Les inscripcions ja estan obertes.

- INSCRIPCIONS

El 'Des de la banqueta', un format que ha rebut molts elogis, es va estrenar amb un partit de Lliga Femenina 2 del Segle XXI contra l'Unilever BF Viladecans i va continuar amb un entrenament de la selecció espanyola U18 femenina.