Tot preparat a Vic per a la 1a Lliga Catalana AON Femenina Challenge

Barça CBS, Advisoria Mataró Maresme, Lima-Horta Barcelona i Joventut Badalona són protagonistes, el 18 i 19 de setembre, de la Lliga Catalana Femenina Challenge de Vic.

15-09-2021 10:00

La 1a Lliga Nacional Catalana Femenina Challenge, presentada per AON, tindrà lloc, aquest pròxim cap de setmana 18 i 19 de setembre, al Pavelló Castell d'en Planes de Vic en una edició inaugural que compta amb la organització de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), la coorganització del Femení Osona, entitat que complirà el seu 10è aniversari aquest 2022, i el suport de l'Ajuntament de Vic.

L'accés per a la Final a Quatre serà de lliure assistència, amb aforament limitat al 70% i l'obligatorietat de presentar, a l'entrada, el formulari de responsabiliat (degudament omplert) que trobareu tot descarregant el codi QR a la porta d'entrada al pavelló.

Aquesta nova categoria tindrà el BARÇA CBS, l'ADVISORIA MATARÓ MARESME, el LIMA-HORTA BARCELONA i el JOVENTUT BADALONA com a participants i es jugarà pel clàssic format de Final a Quatre (semifinals i final).

Les semifinals s'obriran el dissabte 18 de setembre a la pista osonenca a partir de les 17h. El primer partit enfrontarà el planter hortenc, entrenat per Sergio Manzano, amb el conjunt mataroní de Jordi Vizcaino mentre que el segon matx, que arribarà a les 19:15h, el disputaran el quadre barcelonista, preparat per Isaac Fernández, i el bloc badaloní, dirigit per Guillem Abelló.

Els guanyadors d'aquestes atractives semifinals es classificaran per a la Final, que es celebrarà el diumenge 19 de setembre a les 19:15h i s'emetrà en directe pel canal de YouTube de l'FCBQ, juntament amb un duel pel 3r i 4t lloc, que arribarà les 17h, amb la presència dels perdedors de la jornada del dia anterior.

El BARÇA CBS és el vigent campió de la Lliga Nacional Catalana Femenina 2 de la temporada 2020-21 en derrotar l'ADVISORIA MARESME, per 73-83, a la final jugada al Palau Municipal d'Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat.

AON

AON, empresa líder en serveis professionals globals, renova el seu compromís i amplia el seu acord amb la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) per recolzar totes les categories tant femenines com masculines de les Lligues Nacionals Catalanes. AON ja porta 3 temporades vinculades amb la competició i enguany donarà nom al títol oficial de la competició 'LLIGUES CATALANES AON 2021' com a patrocinador principal de l'esdeveniment.