Sensacional fi de festa del 4t Circuit 3x3 FCBQ 2021

Les pistes interiors i exteriors del CEM La Mar Bella han acollit, dissabte 31 de juliol, la Gran Final de la 4a edició del Circuit 3x3 FCBQ.

31-07-2021 20:15

La Gran Final de la 4a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha tingut lloc, aquest dissabte 31 de juliol, al CEM La Mar Bella de Barcelona. Les seves 6 pistes interiors i les 3 pistes exteriors han estat un immillorable escenari de la cloenda de la 4a edició del Circuit 3x3 oficial de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) d'aquesta temporada.

Aquesta prova definitiva, que ha estat organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la col·laboració de Mundo Deportivo i d'Esport3, ha comptat amb la presència de les càmeres de Televisió de Catalunya que, a través d'Esport3, han emès en directe les semifinals femenines i masculines de la categoria Sènior PRO.

Enguany, l'esperada cita pel títol, que ha decitit els guanyadors de totes les categories, des de minibàsquet fins a sènior, ha aplegat novament el millor bàsquet 3x3 de Catalunya amb la participació dels equips vencedors de cada una de les sis seus, així com els millors classificats del rànquing general per categoria.

En categoria PRO femenina, l’equip Next MVP White s’ha proclamat campió al Pavelló de La Mar Bella, després d’imposar-se a una apassionant final davant el conjunt del Barcelona Sants, per 17-11. El quadre format per Ainhoa López, Maria Martiáñez i Laia Soler, que s’ha via desfet de l’Extra Time a semifinals, ha aconseguit superar les barcelonines Carla Pérez, Silvia Marceló i Cynthia Molina al duel pel títol.

En clau masculina, el combinat Tarraco Bros Group ha completat un matx espectacular per a derrotar el Next MVP White per 17-19. El planter tarragoní, integrat per Eloi Galofré, Oscar Ngomo, Jaume Zanca i Sisco Moreno, ha guanyat un dinàmic encontre contra el potent bloc de Nil Brià, Pedro Cuesta, Albert Serra i Josep Franch. Prèviament, els campions havien doblegat el 23 Basketball Goat Team per assolir un bitllet classificatori per a la Final.

La 4a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha fet parada a les ciutats de Badalona, Sant Feliu de Guíxols, Igualada, Balaguer, Torelló i Tarragona, amb més de 2.330 participants i prop de 590 equips inscrits.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa tres temporades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 4a edició d’aquest circuit va arrencar amb objectius renovats, nova categoria unificada, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

Tota la informació de la Gran Final del 4t Circuit 3x3 FCBQ a:
3x3.basquetcatala.cat/barcelona2021