Activitats de formació per acompanyar les Lligues Catalanes AON 2021-22

Borja Comenge, Olga Vázquez i Xavi Orois, ponents de luxe a Manresa amb motiu de la disputa de les Lligues Catalanes ACB i Femenina.

28-07-2021 11:30

Coincidint amb la celebració de les Lligues Nacionals Catalanes AON d'equips ACB i Femenina al Pavelló Nou Congost de Manresa, el Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) organitzarà dos clínics presencials al complex esportiu Vell Congost.

El primer clínic es realitzarà dissabte 4 de setembre a les 17.30 hores i estarà impartit per Borja Comenge. El nom de la xerrada serà 'Idees per atacar contra el canvi defensiu'. El preu, que inclou entrada per a les dues semifinals de la Lliga Catalana ACB, té un preu de 10 euros per als entrenadors que no necessitin certificació del programa de Pràctiques i 20 euros per als que sí.

El segon clínic està programat per a diumenge 12 de setembre a les 10 hores i tindrà com a ponents Olga Vázquez i Xavi Orois, entrenadors de les seleccions catalanes mini que es van proclamar campions d'Espanya. El preu, que inclou entrada per a la final de la Lliga Catalana Femenina, té un preu de 5 euros per als entrenadors que no necessitin certificació del programa de Pràctiques i 15 euros per als que sí.

Cada clínic validarà com a dues hores del programa de PràctiquesLes inscripcions s'obriran l'última setmana d'agost.