XANASCAT i FCBQ renoven el seu acord de col·laboració

Renovació del conveni de col·laboració amb l'Agència Catalana de la Joventut en el marc de l'accés a la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

26-07-2021 16:00

Aquest dilluns 26 de juliol, la directora general de l'Agència Catalana de la Joventut (ACJ), Núria Ramon, i el president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, han signat la renovació de l'acord de col·laboració existent entre totes dues entitats.

Entre les funcions de l'Agència Catalana de la Joventut es troba la gestió de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT), i l'acord entre ACJ i FCBQ té com a objectiu el de treballar conjuntament a través de diferents línies d'actuació com la utilització, per part de la Federació, de les instal·lacions dels albergs gestionats per la XANASCAT, tot facilitant l'accés dels joves catalans a aquesta i la interrelació entre els mateixos, a través de les activitats desenvolupades per ambdues entitats. Així mateix i fruit d'aquest conveni, els federats, clubs i entitats afiliades a l'FCBQ, podran gaudir de preus especials sobre la tarifa habitual a les reserves de pernoctació i àpats als albergs de la XANASCAT.

| FCBQ |