Tarragona acull la 6a i darrera seu del Circuit 3x3 FCBQ 2021

Les pistes interiors i exteriors del Pavelló Casal Esportiu Riu Clar de Tarragona han estat l'escenari d'aquesta nova prova abans de la Gran Final de Barcelona.

25-07-2021 09:00

Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb l’AD Torreforta, la darrera parada de la 4a edició del Circuit 3×3 FCBQ ha comptat també amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de Mundo Deportivo i Esport3.

En total, el torneig ha comptat amb la presència de 420 participants dels prop de 110 equips inscrits en una nova prova puntuable tant pel Circuit 3×3 FCBQ en totes les seves categories, com pel Circuit FIBA 3×3 en les categories Sènior. En aquesta ocasió també va entrar en joc la nova categoria del Circuit, la UNIFICADA, amb la participació d’equips formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants; i la composició dels equips serà de 3DI/2Ac ó de 4DI/1Ac.

En categoria PRO femenina, l’equip Next MVP White de Maria Barneda, Laia Solé, Maria Martiáñez i Laia Soler s’ha proclamat campió de la prova de Tarragona en superar per un 21-11 a la Final al conjunt local del Tarraco Bros Group format per Cristina Peña, Patricia Valiente, Núria Vilamajor i Ari Magriñá. Les campiones ja es van fer amb el bitllet per a la final de Barcelona en guanyar el 3x3 d’Igualada.

D’altra banda, Tarragona deixa un nou campió en categoria masculina, el Next MVP Red. El conjunt format per Néstor Lasunción, Álex Navas, Aly Gueye i Pol Barbecho ha superat en una inèdita final a l’equip local del Tarraco Bros Group format per Eloi Galofré, David Fernández, Oscar Ngomo i Jaume Zanca per un 11-17.

El fi de festa de la Circuit 3x3 FCBQ 2021 tindrà lloc dissabte 31 de juliol a la Mar Bella de Barcelona amb la disputa de la Gran Final amb la participació dels campions de les 6 seus del Circuit i els equips millors classificats del rànquing general.

Tots els resultats del Circuit 3x3 FCBQ de Tarragona a
3x3.basquetcatala.cat/tarragona2021