Visita institucional de la secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física

La nova secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula, ha visitat la seu de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) aquest divendres 23 de juliol.

23-07-2021 14:45

El President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)Ferran Aril; juntament amb el gerent de la Federació, Toti Mumbrú, han rebut aquest divendres 23 de juliol a la nova secretària general de l'Esport i de l'Activitat Física, Anna Caula. Durant la seva visita, la nova responsable de l'esport català ha pogut visitar i conèixer les nostres instal·lacions i el funcionament organitzatiu de la Federació de primera mà, així com establir una conversa amb els dirigents de la Federació Catalana de Basquetbol.

La gironina Anna Caula substitueix en el càrrec a Gerard Figueras, secretari general durant els darrers cinc anys. Caula és la segona dona que ocupa aquest càrrec a l'executiu català després d'Anna Pruna (2006-2011). La seva vida professional ha girat al voltant del nostre esport i com a entrenadora superior, ha dirigit seleccions catalanes com espanyoles i, durant sis temporades, va ser l'entrenadora del primer equip de l'Uni Girona (2008-2014) assolint un ascens a Lliga Femenina.

En l'àmbit polític, Caula va ser escollida diputada a les eleccions al Parlament de 2015 i va revalidar el seu escó el 2017. Durant la XII legislatura, va ser la portaveu del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya. A les últimes eleccions al Parlament, va tornar a ser escollida diputada i, al ple de constitució de la XIII legislatura, vicepresidenta primera de la mesa.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol felicitem i desitgem molta sort, èxits i encerts a l'Anna Caula en aquesta nova etapa; així com agraïm al secretari general sortint tots aquests anys de dedicació.

| FCBQ |