Tarragona acollirà la 6a i darrera seu del Circuit 3x3 FCBQ 2021

Dissabte 24 torna el 3x3 a Tarragona i ho farà a les pistes interiors i exteriors del Pavelló Casal Esportiu Riu Clar de Tarragona abans de la Gran Final de Barcelona.

22-07-2021 08:30

La sisena i darrera parada del Circuit 3×3 FCBQ 2021 tindrà lloc a Tarragona el proper dissabte 24 de juliol. Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb l'AD Torreforta, aquesta nova parada comptarà també amb el suport de l'Ajuntament de Tarragona i la col·laboració de Mundo Deportivo i Esport3.

A Tarragona, les 8 pistes que s’habilitaran en total a l’interior i exterior del Pavelló Casal Esportiu Riu Clar acolliran els 420 participants dels prop de 110 equips inscrits en una nova prova que serà puntuable tant pel Circuit 3×3 FCBQ en totes les seves categories, com pel Circuit FIBA 3×3 en les categories Sènior. Els guanyadors/es de cada categoria (des de Mini fins a Sènior passant per Infantil, Cadet i Júnior) jugaran la Gran Final del Circuit 3×3 FCBQ. En aquesta ocasió també entrarà en joc la nova categoria del Circuit, la UNIFICADA, amb la participació d’equips formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants; i la composició dels equips serà de 3DI/2Ac ó de 4DI/1Ac.

La Fase Final femenina i masculina de la categoria PRO s'emetrà en directe via streaming pel Canal YouTube de l'FCBQ a partir de les 18h.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa tres temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 4a edició d’aquest circuit arrenca amb objectius renovats, nova categoria unificada, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

La 4a edició encara la seva recta final de la temporada amb aquesta prova de Tarragona, abans de la Gran Final de Barcelona prevista per dissabte 31 de juliol a la Mar Bella de Barcelona.