Una nova generació d'entrenadors i entrenadores aposta per la formació

Ferran Aril, Salva Chiva, Toti Mumbrú i Xavi Rodríguez visiten els cursos de Nivell 0 que s'estan realitzant a La Salle Bonanova de Barcelona.

21-07-2021 12:00

El president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril; el president del Comitè Tècnic, Salva Chiva; el gerent de l'FCBQ, Toti Mumbrú; i el director tècnic, Xavi Rodríguez, han visitat aquest dimecres els cursos de Nivell 0 per a entrenadors i entrenadores que s’estan realitzant a La Salle Bonanova de Barcelona.

El Comitè Tècnic de l’FCBQ ha intensificat la seva oferta formativa i durant aquest mes de juliol s’han realitzat gairebé 20 cursos arreu del territori. Barcelona, Girona, Tarragona, Granollers o Santpedor han sigut les seus d’aquestes formacions, que s’han desenvolupat seguint les més estrictes mesures de seguretat per fer front a la covid-19. Dues de les novetats han sigut la realització d’un curs específic per a les jugadores del Segle XXI i la posada en marxa d’un curs on-line per a majors de 25 anys.

L’oferta formativa tindrà la seva continuïtat durant el mes de setembre, quan hi ha cursos programats tant a Barcelona com a Vilafranca del Penedès i BalaguerLa realització d'aquests cursos queda supeditada a l'evolució de la covid-19 i a les directrius que en cada moment marquin les autoritats competents. El Comitè Tècnic de l'FCBQ es compromet a seguir les mesures més exigents per garantir la seguretat dels alumnes i del professorat. Uns dies abans de l'inici del curs, les persones inscrites rebran informació detallada amb estrictes protocols de prevenció que seran d'obligat compliment.

Les inscripcions per al Curs de Formació (1r Nivell Federatiu) i per al Curs Sènior (2n Nivell Federatiu), que es realitzen de manera telemàtica, estan permanentment obertes. Una vegada inscrit, l'alumne té 365 dies per completar la formació.