Vibrant parada del 4t Circuit 3x3 FCBQ a la ciutat de Torelló

La 5a prova oficial de la temporada es va celebrar, dissabte 17 de juliol, a la Zona Esportiva i a la Plaça Vella de Torelló.

19-07-2021 09:00

El Circuit 3×3 FCBQ 2021 va celebrar amb èxit la seva cinquena parada de la temporada a la ciutat de Torelló amb la presència d'uns 90 equips i 370 participants. Organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) juntament amb el Club Bàsquet Torelló i l'Ajuntament de Torelló, aquesta nova parada va comptar també amb la col·laboració de Mundo Deportivo i Esport3.

Les campiones i els campions de cada categoria d'aquesta nova prova, puntuable tant pel Circuit 3x3 FCBQ en totes les seves categories com pel Circuit FIBA 3x3 en les categories Sènior, jugaran la Gran Final del Circuit 3x3 FCBQ. En categoria PRO femenina, l'equip 3x3 Barcelona Sants es va fer amb un nou triomf en el Circuit 3x3 FCBQ, el segon de la temporada després de debutar amb victòria a Badalona, i segueix liderant el rànquing del Circuit amb 360 punts. L'equip format per Mariona Ortiz, Carla Pérez, Lucia Pablos i Cynthia Molina es va proclamar campió del 3x3 de Torelló després de guanyar per un 14-12 a The 3x3 Academy d’Andrea Gonzalo, Berta Sellarès, Judit Lamolla i Claudia Pérez. Amb aquesta segona posició, el conjunt escala fins a la segona posició del rànquing tot sumant 270 punts en total.

En nois i per tercera vegada en aquesta temporada 2021, l'equip Next MVP White va aixecar el trofeu de campions com ja van fer a Sant Feliu de Guíxols i Igualada. La final de Torelló, es va tornar a decidir a la pròrroga amb un tir molt llunyà de dos punts i sota la botzina de Nil Brià (veure vídeo), imposant-se l'equip català format també per Albert Serra, Antonio Ruiz i Pedro Cuesta a l'equip Valencia Basket 3x3 de Dani de la Rúa, Juan Manuel Robles, Alejandro Rivas i Leandro Souza de Lima. Per tercera vegada, catalans i valencians es van tornar a veure les cares en una final. Amb aquesta nova victòria, Next MVP White segueix al capdavant del rànquing amb 415 punts seguits de 23 Basketball - Be Goat Team amb 290. El conjunt valencià, per la seva banda, puja fins al 4t lloc amb les seves tres segones posicions i un total de 240 punts.

Les SEMIFINALS i FINALS femenines i masculines de la categoria PRO es van emetre de forma íntegre pel canal d'esports de Televisió de Catalunya, Esport3, amb els comentaris del periodista de Televisió de Catalunya especialitzat en bàsquet, Jordi Robirosa, i del director de l'acadèmia de tecnificació de 3x3 catalana 'The 3×3 Academy', David Planas.

- Veure Fase Final PRO a Esport3

La 4a edició encara ara la seva recta final de la temporada i farà la seva 6a i darrera parada a Tarragona, el pròxim dissabte 24 de juliol, abans de tancar l’exercici 2020-21 a la Gran Final de Barcelona (31 de juliol).

Tots els resultats del Circuit 3x3 FCBQ de Torelló a
3x3.basquetcatala.cat/torello2021