Gran rebuda de la 4a prova del Circuit 3x3 FCBQ a Balaguer

Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020-21, va acollir amb èxit, diumenge 11 de juliol, una sensacional prova oficial del 4t Circuit 3x3 FCBQ.

13-07-2021 11:00

Balaguer, Ciutat del Bàsquet Català 2020-21, va ser l'escenari, el passat diumenge 11 de juliol, de la 4a parada del Circuit 3×3 FCBQ 2021. Aquest esdeveniment, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Representació Territorial de Lleida de l'FCBQ, juntament amb el Club Bàsquet Balaguer i l'Ajuntament de Balaguer, compta amb la col·laboració de Mundo Deportivo i Esport3 i s'emmarca dins els actes de la capital de la Noguera com a Ciutat del Bàsquet Català 2020-21.

La Plaça Mercadal i la Plaça Comtes d'Urgell de la localitat lleidatana van transformar-se com a atractius espais de bàsquet al carrer, on es van habilitar les diferents pistes i cistelles d'una 4a prova per on han passat un total de 60 equips i més de 250 participants, que han pogut gaudir d'una extraordinària jornada del bàsquet.

En categoria PRO, l’equip Bàsquet Girona va sortir victoriós d'una Final trepidant, on va superar per 21-15 l’Extra Time Basketball. Els jugadors del bloc gironí Nacho Martín, Sergi Pino, Javi Vega i Edgar San Epifanio es van proclamar, per tant, campions davant del conjunt integrat per Jordi Juanola, Albert Viñallonga, Pol Cànovas i Edu Rodríguez. Aquest electrònic significa el primer triomf dels de Girona en el Circuit 3x3 FCBQ 2021, després d’haver assolit un segon lloc en la primera prova disputada a Badalona. En les semifinals, el Bàsquet Girona va derrotar el 23 Basketball Be Goat Team per 21-13, mentre que l’Extra Time Basketball, en l’altra semifinal, va vèncer el 3x3 Barcelona Sants per un ajustat 21-17.

La Fase Final de la categoria PRO s'ha pogut veure en directe al Canal YouTube de l'FCBQ.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa tres temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 4a edició d’aquest circuit arrenca amb objectius renovats, nova categoria unificada, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

La 4a ediició del Circuit farà la seva següent 5a parada a Torelló (17 de juliol), abans d'arribar a Tarragona (24 de juliol) com a avantsala de la Gran Final de Barcelona (31 de juliol).

Tots els resultats del Circuit 3x3 FCBQ de Balaguer a:
3x3.basquetcatala.cat