Setembre obrirà la temporada amb una extensa oferta formativa

El Comitè Tècnic de l'FCBQ anuncia les seus dels diferents Cursos d'Entrenador/a de Nivell 0.

11-07-2021 08:30

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) publica la seva oferta formativa per a aquest setembre 2021. Les seus confirmades dels Cursos d'Entrenador/a de Nivell 0, que mantenen el seu format presencial, són Barcelona (format intensiu), Balaguer (intensiu) i Vilafranca del Penedès (intensiu). A més, hi ha prevista la convocatòria dels tallers del Bloc Complementari en diferents punts del territori.

La realització d'aquests cursos queda supeditada a l'evolució de la covid-19 i a les directrius que en cada moment marquin les autoritats competents. El Comitè Tècnic de l'FCBQ es compromet a seguir les mesures més exigents per garantir la seguretat dels alumnes i del professorat. Uns dies abans de l'inici del curs, les persones inscrites rebran informació detallada amb estrictes protocols de prevenció que seran d'obligat compliment.

Les inscripcions per al Curs de Formació (1r Nivell Federatiu) i per al Curs Sènior (2n Nivell Federatiu), que es realitzen de manera telemàtica, estan permanentment obertes. Una vegada inscrit, l'alumne té 365 dies per completar la formació.