La Gran Final del Circuit 3x3 FCBQ 2021 arriba aquest dissabte 31 a Barcelona

Les pistes interiors i exteriors del CEM La Mar Bella acolliran, dissabte 31 de juliol, la Gran Final de la 4a edició del Circuit 3x3 FCBQ.

28-07-2021 08:00

La Gran Final de la 4a edició del Circuit 3x3 FCBQ tindrà lloc, aquest proper dissabte 31 de juliol, al CEM La Mar Bella de Barcelona. Les seves 6 pistes interiors i les 3 pistes exteriors seran l'escenari de la cloenda de la 4a edició del Circuit 3x3 oficial de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) d'aquesta temporada, on es decidiran els guanyadors de totes les categories, des de minibàsquet fins a sènior.

Aquesta prova definitiva, que estarà organitzada per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb la col·laboració de Mundo Deportivo i d'Esport3, comptarà amb la presència de les càmeres de Televisió de Catalunya que, a través d'Esport3, emetran en directe les semifinals i les finals femenines i masculines de la categoria Sènior PRO.

Enguany, l'esperada cita pel títol aplegarà el millor bàsquet 3x3 de Catalunya amb la participació dels equips vencedors de cada una de les sis seus, així com els millors classificats del rànquing general per categoria. La 4a edició del Circuit 3x3 FCBQ ha fet parada a les ciutats de Badalona, Sant Feliu de Guíxols, Igualada, Balaguer, Torelló i Tarragona, amb més de 2.330 participants i prop de 590 equips inscrits.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa tres temporades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 4a edició d’aquest circuit va arrencar amb objectius renovats, nova categoria unificada, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

Tota la informació de la Gran Final del 4t Circuit 3x3 FCBQ a:
3x3.basquetcatala.cat/barcelona2021