Catalunya, cap a San Fernando amb máxima ambició al Campionat Mini

Les Seleccions Catalanes participen, del 24 al 29 de juny a San Fernando (Cádiz), en el Campionat d'Espanya de seleccions Mini.

25-06-2021 19:00

Del 24 al 29 de juny de 2021 es disputa el Campionat d'Espanya de seleccions Mini que, després d'un any sense jugar-se per culpa de la pandèmia, torna a San Fernando (Cádiz).

L'expedició catalana va marxar dijous 24 de juny cap a terres andaluses per intentar mantenir el llistó dels últims anys. En la darrera edició, disputada el 2019, tant en categoria masculina com femenina es va assolir la medalla de plata en perdre la final contra Andalusia en tots dos casos.

La Selecció Catalana Mini Femenina està formada per Ona Ballesté, Maria Enriqueta Carbó, Naia Herrera, Berta Momblona, Estela Cavedo (Femení Sant Adrià), Maria Ballesteros (Almeda), Carla Catalán, Clàudia Flores, Feriel Belloundia, Laia Nieto (Boet Mataró 3 Viles), Martina Gironella (Santfeliuenc) i Emma Torrecillas (GEiEG). La selecció femenina està digida per Olga Vázquez juntament amb Eloi Acedo i Núria Vilamajor.

Pel que fa a la Selecció Catalana Mini Masculina, aquesta compta amb Nil Poza (CC Mataró), Hugo Tamayo i Martí Marco (L’Hospitalet), Adrià Rosell (Viladecans), Humerto Ruiz (Joventut), Oriol Filbà, Marc Julià, Oriol Julià, Roger Villarejo i Jan Cerdan (Barça), Max Teixidó (UE Claret) i Sergi Teruel (AE Badalonès). El seleccionador és Xavi Orois ajudat per Alvaro Salinas i Pol Velázquez.

Els tres àrbitres catalans que formaran part en el campionat són Aitor Orbegozo, Remi Tauler i Marta Ruiz.

Calendari de joc:

Divendres 25 de juny
09:00h CATALUNYA - Castella i Lleó (J1 Mini Masculí)
11:15h Illes Balears - CATALUNYA (J1 Mini Femení)
18:00h CATALUNYA - Astúries (J2 Mini Masculí)

Dissabte 26 de juny
11:15h CATALUNYA - Canàries (J3 Mini Masculí)
13:30h Madrid - CATALUNYA (J3 Mini Femení)

Diumenge 27 de juny
11:15h CATALUNYA - Galícia (J4 Mini Femení)
13:30h CATALUNYA - Aragó (J5 Mini Masculí)
20:15h CATALUNYA - Aragó (J5 Mini Femení)