Olot escenari del Torneig de Seleccions Territorials Mini 1r any

La capital de la Garrotxa va acollir un torneig que va aplegar uns 250 participants de la categoria Mini de 1r any, i una trentena d'entrenadors i entrenadores.

13-06-2021 16:43

Diumenge 13 de juny, el Pavelló Municipal d'Esports d'Olot va acollir una doble activitat del Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ). Per una banda, el Torneig de Seleccions Territorials Mini de primer any amb la presència dels combinats de Girona, Comarques Centrals, Barcelona Sud, Barcelona Ciutat, Maresme, Vallès, Tarragona i Lleida.

L'activitat va arrencar a primera hora del matí amb els corresponents antígens per a tots els participants. Una vegada tots van donar negatiu va arrencar l'activitat a dos pavellons diferents on es va fer la competició. Una de les sorpreses positives va ser la participació de la internacional i campiona de la WNBA Anna Cruz que va formar part d'un dels staffs tècnics col·laborant amb el Comitè Tècnic de l'FCBQ.

D'altra banda, però a la tarda i en el mateix escenari, va ser el torn les Seleccions Catalanes Mini Masculina i Femenina que van realitzar una nova sessió d'entrenament de preparació de cara el Campionat d'Espanya que es disputarà la setmana vinent a San Fernando. De forma paral·lela al Torneig de Seleccions Territorials, es va aprofitar per fer una trobada entre els directius del Comitè Tècnic per posar en comú tot el que s'ha fet i el què s'està preparant pel futur.