Badalona escenari d'un gran retorn del Circuit 3x3 FCBQ

La 1a parada oficial del 4t Circuit 3x3 FCBQ es va disputar diumenge 6 de juny al Pavelló i Plaça de La Plana de Badalona.

07-06-2021 11:30

La 4a edició del Circuit 3×3 FCBQ va arrencar aquest diumenge 6 de juny a Badalona amb la disputa de la 1a prova oficial de la nova temporada després de dos exitoses edicions i una tercera interrompuda com a conseqüència de la pandèmia.

Així doncs, el tret de sortida del 4t Circuit 3×3 FCBQ va aplegar prop de 250 partits i 115 equips des de categoria Mini fins a Sènior a les 8 pistes habilitades en total, entre l'interior del Pavelló de La Plana i a l'exterior, a la Plaça de La Plana. Un any més, l'organització d'aquest 3x3 va ser gràcies al Círcol Catòlic de Badalona juntament amb la Federació Catalana de Basquetbol, amb el suport de l'Ajuntament de Badalona, i la col·laboració de Mundo Deportivo i Esport3. A Badalona s'ha estrenat una de les grans novetats del Circuit d'enguany com la nova categoria Unificada, possible gràcies al suport i implicació de la Federació ACELL i d'Special Olympics Catalunya, i en la que participen conjunts formats per esportistes amb discapacitat intel·lectual i acompanyants.

A la categoria PRO, l'equip Barcelona Sants format per les jugadores Mariona Ortiz, Cynthia Molina, Claudia Guri i Lara Fernández es van proclamar campiones d'aquesta primera prova del Circuit 3x3 FCBQ en superar a la final al conjunt Be Goat Team d'Helena Oma, Iho López, Júlia Soler i Gala Mestres per un ajustat 11-14.

En categoria masculina, el conjunt Bit2Me Onil 3x3 de Carlos Martínez, José A. Blázquez, Javi Huertas i Alejandro Gómez es van emportar la primera prova oficial de la temporada en imposar-se en un emocionant i disputat partit (19-21) al Bàsquet Girona de Nacho Martín, Sergi Pino, Sergio de la Fuente i Edgar San Epifanio.

El Circuit 3×3 FCBQ és un projecte obert a tothom i en fase de creixement continuat, impulsat fa tres temporades per la Federació Catalana de Basquetbol amb l’objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats. La 4a edició d’aquest circuit arrenca amb objectius renovats, nova categoria unificada, noves dates i seus, i millores considerables amb la intenció de consolidar el bàsquet 3×3 i incrementar la presència del Circuit a nivell europeu.

La 4a edició farà la seva 2a parada de la temporada a Sant Feliu de Guíxols el proper dissabte 26 de juny i agafaran el relleu les ciutats d'Igualada (3 de juliol) i Balaguer (11 de juliol).

Tots els resultats del Circuit 3x3 FCBQ de Badalona a:
3x3.basquetcatala.cat/badalona2021