Inauguració de la 'Sala Enric Piquet i Miquel'

La Federació Catalana de Basquetbol rebateja la sala d'actes amb el nom de l'expresident Enric Piquet i Miquel.

03-06-2021 18:45

Aquest dijous 3 de juny, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha rebatejat la sala d'actes de les instal·lacions federatives de Barcelona amb el nom d'Enric Piquet i Miquel, en homenatge a qui va presidir la Federació Catalana de Basquetbol durant 26 anys. L'exjugador, exdirigent esportiu i President d'Honor de l'FCBQ, ens va deixar el passat diumenge 11 d'abril als 92 anys d'edat.

L'emotiu i discret acte celebrat a l'FCBQ amb el seu President Ferran Aril al capdavant, ha comptat amb l'assistència de familiars i amics de l'expresident Piquet encapçalada per les seves filles Sílvia Piquet i Maria Àngels Piquet; i d'altres personalitats com el President d'Honor de l'ACB, Eduard Portela; o membres de les diferents Juntes Directives d'Enric Piquet.   

Enric Piquet i Miquel va estar 26 anys al capdavant del Bàsquet Català com a President de la Federació Catalana de Basquetbol (1984-2010), i 37 des de la seva incorporació a la institució (1973). Molts anys de passió, compromís, generositat i dedicació admirable per atendre per igual a tots els que constitueixen el Bàsquet Català.

El President Piquet va situar el Bàsquet Català com un dels esports més capdavanters de Catalunya, Espanya i Europa. En la tasca federativa va impulsar el creixement, modernitat i progrés del nostre esport, en estructura, en organització i en nivells de participació, per les activitats tant federatives com sobretot dels clubs. Un prestigi reconegut arreu gràcies a la conjunció del treball professional de la Federació, el vocacional de les Juntes Directives i a la implicació d'uns clubs que rebien i tenien al seu costat un suport inigualable, el d'Enric Piquet.

| FCBQ |