Intensa oferta formativa per aquest proper estiu de 2021

El Comitè Tècnic de l'FCBQ anuncia les seus dels diferents Cursos d'Entrenador/a de Nivell 0.

25-05-2021 12:00

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) publica la seva oferta formativa per a aquest estiu 2021. Les seus confirmades dels Cursos d'Entrenador/a de Nivell 0, que mantenen el seu format presencial, són Barcelona (formats intensiu, matins i tardes), Girona (intensiu i tardes), Santpedor (intensiu) i Granollers (tardes).

- Oferta formativa

- Inscripcions


La realització d'aquests cursos queda supeditada a l'evolució de la covid-19 i a les directrius que en cada moment marquin les autoritats competents. El Comitè Tècnic de l'FCBQ es compromet a seguir les mesures més exigents per garantir la seguretat dels alumnes i del professorat. Uns dies abans de l'inici del curs, les persones inscrites rebran informació detallada amb estrictes protocols de prevenció que seran d'obligat compliment.

A més, aquest any s'ha posat en marxa un nou curs exclusiu per a majors de 25 anys que es realitza durant quatre diumenges en format telemàtica. El Bloc Específic compta amb un innovador sistema d'avaluació continuada pensat per adaptar la formació a les característiques dels seus alumnes. Aquí es pot consultar la informació sobre aquest curs i aquí els horaris.

El Curs de Nivell 0 és el curs federatiu que substitueix l'antic curs d'iniciació i de Monitor. Aquest és un curs que no requereix de prova d'accés i que, en cas d'aprovar-lo, permet reconèixer tres assignatures del Bloc Específic del curs de 1r Nivell de Tècnic Esportiu en Basquetbol (en LOGSE).

Les inscripcions per al Curs de Formació (1r Nivell Federatiu) i per al Curs Sènior (2n Nivell Federatiu), que es realitzen de manera telemàtica, estan permanentment obertes. Una vegada inscrit, l'alumne té 365 dies per completar la formació.