Homenatge al Delegat sortint de les Comarques Centrals i presentació del nou Delegat

Des del passat 4 de maig, Lluís Vergés és el nou Delegat de les Comarques Centrals de l'FCBQ en substitució de Fernando Peñarrubia.

12-05-2021 10:00

Aquest dimarts 11 de maig al migdia, la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va organitzar un homenatge de comiat a Fernando Peñarrubia, Delegat de les Comarques Centrals els darrers 6 anys i mig, en un acte privat que va comptar amb el seu equip de treball durant aquests anys així com també amb la presència del President de l'FCBQ, Ferran Aril; els vicepresidents de l'FCBQ, Pere Francitorra i Josep Maria Rofes; i el Gerent de la Federació, Toti Mumbrú.

A l'octubre de 2014, Peñarrubia va agafar el relleu de Francesc de Puig en el càrrec i al capdavant de la Delegació de les Comarques Centrals de l'FCBQ va plantejar nous projectes per tal de promoure més actes a la demarcació i fer molt més visibles totes les activitats dels clubs de la demarcació. A principis de maig d'aquest any però, Peñarrubia va renunciar per motius personals.

Aquesta emotiva jornada va continuar amb un altre acte, en aquest cas el de presentació, amb la presència del regidor d'esports de l'Ajuntament de Manresa Antoni Massegú, de Lluís Vergés com a nou Delegat de les Comarques Centrals. Tot seguit també es va celebrar la primera reunió oficial de Vergés amb un Equip de Treball de la Delegació de les Comarques Centrals de l'FCBQ format per Jaume Ambròs, Emili Diez, Miquel Bataller, Anna Cárdenas, Eva Cortina, Salvador Solernou, Ramon Portella, Joan Corominas i Eliseu Correro, i que ara augmenta amb la incorporació d'Anna Farrés, Laura Díaz, Carla Tarrida, Jordi Salut, Jordi Estany i Gerard Mas.