Seguiment de l'aplicació del Pla Estratègic de l'FCBQ (2018-2023)

Aquest Pla Estratègic defineix els reptes de futur de la Federació orientats a la millora del servei als clubs, i el creixement i desenvolupament del Bàsquet Català.

04-05-2021 19:00

L'Assemblea General Extraordinària de Clubs del 16 de març de 2019 va aprovar, per unanimitat, el Pla Estratègic 2018-2023. Aquest és el full de ruta a seguir durant aquests anys, un Pla Estratègic traçat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) però que va comptar amb un alt protagonisme de tots els estaments del Bàsquet Català. 

La situació derivada de la pandèmia generada per la COVID-19 des del mes de març de 2020 i que és molt latent encara avui en dia, ens col·loca en un moment molt complicat, òbviament en qüestions de salut, però també i particularment en afectacions directes sobre l'esport, en general, i el bàsquet en particular. Tot i això, la nova Junta Directiva de l'FCBQ encapçalada pel Sr. Ferran Aril continua amb una posició ferma de treball continuat i decidit per anar complint els terminis d'implementació de les diferents accions i eixos estratègics aprovats, dins de les restriccions derivades de la pandèmia i les seves conseqüències.

En aquest sentit, el directiu de la Federació Sr. Antonio López, és el directiu responsable de coordinar, vetllar i fer el seguiment de l'aplicació del Pla Estratègic aprovat en aquella Assemblea. Un Pla que defineix els reptes de futur de la Federació per aquests anys i un instrument de planificació a mig i llarg termini, orientat a la millora del servei als clubs, així com satisfer les necessitats i expectatives de tots els grups d'interès i estaments del Bàsquet Català.

- Càpsula informativa seguiment Pla Estratègic FCBQ: