Nova càpsula EDIC / Recursos Jurídics i Administratius

Inscripcions obertes per la càpsula de l'Escola de Directius de Clubs (EDIC) sobre recursos jurídics i administratius (del 10 al 28 de maig de 2021).

07-05-2021 09:00

L'Escola de Directius de Clubs (EDIC) és un projecte de formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades engegat el curs passat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de la mà d'Euncet i Secretaria General de l'Esport i que, enguany, rep també l'impuls de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

En aquesta nova càpsula formativa sobre 'Recursos Jurídics i Administratius', l'objectiu és fer un recorregut per l’aplicació de la normativa d’especial interès en el funcionament del dia a dia d’un club, començant per la que és específica d’entitats esportives on es regula des de la constitució del club, la seva afiliació a la federació, el funcionament dels òrgans de govern i la seva relació amb socis i esportistes. 

A més a més, també es veuran les responsabilitats que ha de complir el club com a entitat amb personal laboral i voluntari al seu càrrec i la cobertura dels riscos de l’activitat que es desenvolupa. Finalment, s'acabarà fent un repàs a altres normatives que són d’especial interès en l’activitat ordinària del club com la protecció de dades i el règim de transparència. Impartida per Isabel Pérez, aquesta nova càpsula tindrà lloc del 10 al 28 de maig de 2021.

Contacte EDIC:

- Inscripcions: https://inscripcions.escoladirectiusclub.cat
- Web: formacio.escoladirectiusclub.cat
- Més informació: info@escoladirectiusclub.cat

| FCBQ | EDIC |