L'FCBQ rep la visita del CB Igualada amb motiu del seu 40è aniversari

El club igualadí va aprofitar per presentar als representants federatius el llibre 'Club Bàsquet Igualada, 40 anys'.

16-04-2021 09:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha rebut, aquest dijous 15 d'abril, la visita institucional de la junta directiva del Club Bàsquet Igualada, encapçalada pel seu President Jordi Balsells i per la seva vicepresidenta Neus del Río, amb motiu del 40è aniversari de l'entitat igualadina.

Rebuts pel President de l'FCBQ, Ferran Aril, i pel Gerent de l'FCBQ, Toti Mumbrú, durant la trobada mantinguda a la seu de la Federació la representació del club de l'Anoia ha pogut presentar el llibre 'Club Bàsquet Igualada, 40 anys'.

Aquesta obra simbolitza el primer arxiu històric de la memòria del club, articulat a partir de la minuciosa recerca tant del club com de les aportacions de la gent en forma de documentació, especialment gràfica, i d'altres materials de valor. L'exemplar històric, vertebrat a través de 40 conceptes de bàsquet, amb records que reconstrueixen la memòria dels quaranta anys de vida del club.

El CB Igualada va complir l'any passat 40 anys (1980-2020) d'una història que va arrencar al 1980. En aquestes quaranta temporades, el club s'ha convertit en un organisme esportiu representatiu de la capital de l'Anoia i ha anat tenint un creixement exponencial fins a presentar, actualment, un total de 28 equips (14 femenins i 14 masculins), a banda de la seva Escola de Bàsquet.

L'FCBQ, per la seva banda, va aprofitar l'ocasió per lliurar als representants del CB Igualada un trofeu commemoratiu pels 40 anys de l'entitat.

| FCBQ |