Nova càpsula EDIC / Coneixement del Bàsquet i relació amb l'FCBQ

Inscripcions obertes per la càpsula de l'Escola de Directius de Clubs (EDIC) sobre coneixement del bàsquet i relació amb l'FCBQ (del 12 d'abril al 9 de maig).

08-04-2021 16:00

L'Escola de Directius de Clubs (EDIC) és un projecte de formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades engegat el curs passat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de la mà d'Euncet i Secretaria General de l'Esport i que, enguany, rep també l'impuls de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

En aquesta nova càpsula formativa sobre 'Coneixement del Bàsquet i relació amb l'FCBQ'. La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), una entitat gairebé centenària, és responsable del bàsquet a Catalunya a tots els nivells. Un esport d’equip transmissor de valors i que gaudeix de molt bona salut; tot i així la Federació te l’obligació de seguir vetllant pel manteniment d’aquesta bona salut però també d’evolucionar a tots els nivells per fer-ho encara millor. Els clubs i les entitats afiliades són la seva raó de ser i conèixer be aquest binomi permetrà millorar el bàsquet català en el seu conjunt. Impartida per Jorge Olivella, aquesta nova càpsula tindrà lloc del 12 d'abril al 9 de maig de 2021.

Contacte EDIC:

- Inscripcions: https://inscripcions.escoladirectiusclub.cat
- Web: formacio.escoladirectiusclub.cat
- Més informació: info@escoladirectiusclub.cat

| FCBQ | EDIC |