En joc la fase d'ascens a Lliga Femenina

Leganés acull, del 8 a l'11 d'abril, una fase d'ascens amb accent català de la mà del Barça CBS, el Lima-Horta, el Sant Adrià i l'Advisoria Maresme.

09-04-2021 09:00

L'edició d'enguany de la Fase d'Ascens a la Lliga Femenina Endesa, que es disputarà al Pabellón Europa de Leganés, comptarà amb participació catalana de la mà del BARÇA CBS, el LIMA-HORTA BARCELONA, l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ i l'ADVISORIA MARESME. El protagonisme català en aquesta competició no s'acaba aquí, doncs dos àrbitres del Comitè Català han estat designats per dirigir partits d'aquesta competició: Joan Fanés i Josep Lluís Presseguer.

El BARÇA CBS dirigit per Isaac Fernández, el LIMA-HORTA BARCELONA entrenat per Sergio Manzano, l'SNATT'S FEMENÍ SANT ADRIÀ preparat per Dani José i l'ADVISORIA MARESME comandat per Jordi Vizcaíno es desplacen cap aquest play-off d'ascens a Lliga Femenina després de finalitzar la fase regular de la Lliga Femenina 2 en les quatre primeres posicions del "Grup C" de la lliga regular.

En aquesta fase final, un total de 12 clubs (4 primers classificats del Grup A, B i C) lluitaran per assolir les 2 places en joc per disputar la Lliga Femenina Endesa 2021-22. En un nou format de competició que vertebrarà aquesta pugna per l'ascens, es conformaran 4 grups de 3 equips cadascun que jugaran una lligueta tots contra tots. Els 4 primers classificats accediran a les semifinals, i els vencedors aconseguiran l'ascens esportiu a la màxima categoria d'àmbit estatal.

La competició es podrà seguir en directe per CanalFEB.tv.

CALENDARI DE JOC DELS EQUIPS CATALANS

Final per l'ascens

  • Diumenge 11 d'abril / 18h / Barça CBS - Laboratorios Ynsadiet Leganés

Grup 1 Fase Final / Barça CBS, Pacisa Alcobendas i Celta Zorka Recalvi

Grup 2 Fase Final / Laboratorios Ynsadiet Leganés, Lima-Horta Barcelona i Extremadura Miralvalle Plasencia

Grup 3 Fase Final / Baxi Ferrol, Ucam Primafrío Jairis i Advisoria Maresme

Grup 4 Fase Final / Osés C. Ardoi, Snatt's Femení Sant Adrià i Sinergia Soluciones Real Canoe

ÀRBITRES

Un any més, la fase d'ascens també comptarà amb presència arbitral catalana, en aquesta ocasió amb la designació de dos àrbitres del Comitè Català.

Joan Fanés i Josep Lluís Presseguer han estat els àrbitres designats per dirigir partits d'aquesta edició de Leganés 2021.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) desitgem molta sort als quatre equips catalans d'aquesta Fase d'Ascens, així com també als dos àrbitres catalans que de ben segur estaran a l'alçada del bon nivell que han mostrat al llarg de la seva carrera.