S'apropa l'estiu, tornen els Campus!

Aquest estiu tornen els Campus del Bàsquet Català per a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys amb la visita de Rosó Buch, Oriol Paulí i Jaume Comas.

31-03-2021 09:00

Barcelona i Tortosa es preparen per a rebre a tots els participants que vulguin viure un estiu molt especial envoltats de bàsquet i diversió; així com conèixer i conviure amb tres convidats PRO en aquests Campus del Bàsquet Català 2021com Rosó Buch, jugadora del Lointek Gernika Bizkaia de Lliga Femenina, Oriol Paulí, jugador del MoraBanc Andorra d'ACB, i l'exjugador internacional Jaume Comas, actual seleccionador estatal de 3x3.

Adreçats a nois i noies des dels 7 fins als 17 anys els Campus del Bàsquet Català organitzats per la Fundació del Bàsquet Català (FBC) i la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) no s'aturen. Enguany s'oferiran diferents modalitats de campus esportius i casals de lleure amb format pernoctació com el Campus de Tortosa i diürns com els Campus de Barcelona o Casals d'Estiu.

Tota la informació al web
campus.basquetcatala.cat


Després d'un any complicat sense poder entrenar al 100%, poca competició i, en general, sense socialitzar-nos gaire amb els companys i companyes, arriba l'època d'estiu, on volem que els nois i les noies puguin gaudir-lo com es mereixen, que s'ho passin bé, que corrin i que facin rodar molt la pilota! Tot això, seguint les corresponents mesures establertes per realitzar les activitats esportives d'estiu per a menors de 18 anys en les condicions de seguretat i prevenció necessàries en el context d'excepcionalitat derivat de la pandèmia per coronavirus.

Malgrat tot, i si els Campus no es poguessin celebrar, com és lògic es retornaria la totalitat de l'import abonat. Fundació com Federació seguiran posant especial atenció a l'evolució de la situació sanitària i qualsevol mesura al respecte com recomanacions de les autoritats competents, serà comunicada immediatament.

- Campus Tortosa

- Campus Barcelona

- Casals d'Estiu

- Casal Jove


Un any més, les inscripcions així com el pagament d'aquests Campus del Bàsquet Català es podran fer online a través del web en el que trobareu també tota la informació relativa als diferents campus esportius i casals de lleure que s'ofereixen.