Movistar+ estrena 'Irrepetible. La gesta del TDK Manresa'

Dijous 25 de febrer a les 22h, Movistar+ estrenarà un documental sobre el TDK Manresa tot coincidint amb el 25è aniversari del títol de Copa del Rei.

23-02-2021 17:00

La Copa del Rei aconseguida l'any 1996 pel TDK Manresa a Múrcia, va ser el primer gran títol del club manresà. Dijous 25 de febrer farà 25 anys d'aquesta fita històrica i Movistar+, a través del seu programa Informe+, estrenarà aquest documental que explicarà la història d'un equip que avui és llegenda.

'Irrepetible. La gesta del TDK Manresa' s'emetrà el proper dijous 25 de febrer a les 22h en exclusiva al canal #Vamos de Movistar+ i comprendrà des de l'arribada de George Gervin al Congost fins la consecució de la lliga 1997-98. El documental s'ha gestat els darrers mesos en col·laboració amb el club i els propis protagonistes, així com també de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Informe+ és el programa que recull el llegat d'Informe Robinson, el programa dirigit per Michael Robinson durant 13 anys que ens ensenyava a explicar històries de l'esport amb un segell únic. La majoria d'aquell equip forma part del nou programa que suma a Dani Garrido com a presentador.

| FCBQ |