Nova càpsula EDIC / Organització i gestió d'esdeveniments esportius

Inscripcions obertes per la càpsula de l'Escola de Directius de Clubs (EDIC) sobre organització i gestió d'esdeveniments esportius (de l'1 al 19 de març).

22-02-2021 17:00

L'Escola de Directius de Clubs (EDIC) és un projecte de formació adreçada als directius i directives dels nostres clubs i entitats afiliades engegat el curs passat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) de la mà d'Euncet i Secretaria General de l'Esport i que, enguany, rep també l'impuls de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC).

En aquesta nova càpsula formativa sobre 'Organització i Gestió d'Esdeveniments Esportius', l'objectiu és conèixer quins són els punts que s'han de tenir en compte per saber si el nostre projecte és viable, definir com cal organitzar-se durant tot el període de preparació, així com identificar quins són els processos a definir i com s'han d'ordenar en el temps per poder aconseguir amb èxit el desenvolupament de l'esdeveniment. Impartida per Núria Llop, aquesta nova càpsula tindrà lloc de l'1 al 19 de març de 2021.

Contacte EDIC:

- Inscripcions: https://inscripcions.escoladirectiusclub.cat
- Web: formacio.escoladirectiusclub.cat
- Més informació: info@escoladirectiusclub.cat

| FCBQ | EDIC |