El programa BQVoluntaris s'expandeix arreu del territori

Voluntaris de les diferents Representacions Territorials i Delegació de les Comarques Centrals junts al servei del Bàsquet Català.

17-02-2021 10:00

Directius de les Representacions Territorials de Girona, Lleida i Tarragona, així com també de la Delegació de les Comarques Centrals, van poder trobar-se virtualment, el passat dimecres 3 de febrer, amb els coordinadors del programa de voluntariat de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ).

Durant la trobada, des dels BQVoluntaris es va posar en coneixement i valor el pla de voluntariat, projecte que s'ha anat desenvolupant durant la primera meitat d'aquesta temporada marcada per la situació d'excepcionalitat a causa de la Covid-19. En aquesta reunió també es va acordar seguir unificant criteris i accions en les diferents activitats de les territorials arreu del territori, i es va valorar positivament aquest pla de voluntariat en el que també estan implicades les Representacions Territorials i Delegació de les Comarques Centrals.

El projecte BQVoluntaris va veure la llum fa sis anys (novembre del 2014) amb l'objectiu d'agrupar a totes aquelles persones que volien donar suport a les activitats esportives del nostre entorn, principalment de bàsquet i amb el recolzament de la Federació Catalana de Basquetbol, organitzant, ajudant i col·laborant en les tasques necessàries per a que es puguin dur a terme.