Presència catalana a la Copa de la Reina de Valencia

Del 4 al 7 de març, Valencia serà l'escenari de la Copa de la Reina 2021 amb Spar Girona com a representant català.

04-03-2021 11:00

L'edició d'enguany de la Copa de la Reina tornarà a comptar, un any més, amb la participació de l'Spar Girona. La presència catalana en aquesta Copa de la Reina no s'acaba aquí, doncs dos àrbitres del Comitè Català han estat designats per dirigir partits d'aquesta competició: Sandra Sánchez Jorge Baena.

COPA DE LA REINA 2021

L'Spar Girona entrenat per Alfred Julbe participarà en una Copa de la Reina 2021 que en aquesta ocasió es disputarà del 4 al 7 de març en el Pavelló Font de Sant Lluís de Valencia.

- QUADRE i HORARIS

El conjunt gironí debutarà a quarts de final davant el Movistar Estudiantes en el duel inaugural del campionat, previst per dijous 4 de març a les 17:30h, partit que es podrà veure en directe per Teledeporte. En cas d'accedir a les semifinals, l'equip de Julbe es veuria les cares amb el guanyador del matx entre el Perfumerías Avenida i el Durán Maquinaria Ensino, el dissabte 6 de març a les 13h. La gran Final està programada per diumenge 7 de març a les 13:30h.

ÀRBITRES

Un any més, la Copa de la Reina també comptarà amb presència arbitral catalana, en aquesta ocasió amb la designació de dos àrbitres del Comitè Català.

- DESIGNACIONS ARBITRALS

Sandra Sánchez Jorge Baena han estat designats per dirigir partits d'aquesta Copa de la Reina de Valencia 2021.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) desitgem molta sort a l'Spar Girona en aquesta Copa de la Reina, així com també als dos àrbitres catalans que de ben segur estaran a l'alçada del bon nivell que han mostrat al llarg de la seva carrera.

ACTIVITAT TÈCNICA

BQ TALK 'Preparant la Copa' (01/03)

D'altra banda, i en el marc de la Copa de la Reina, el Comitè Tècnic de l'FCBQ va organitzar, dilluns 1 de març a les 19:30h, un nou BQ Talk amb cinc xerrades a càrrec de cinc ponents de reconegut prestigi. A l'estil TED Talk, les ponències de Sandra Sánchez, Bernat Canut, Betty Cebrián, César Aenas i Tania Pérez han buscat analitzar la Copa de la Reina des de diferents punts de vista amb col·loqui final.

BQ TALK 'Analitzant la Copa' (08/03)

A mode de tancament definitiu de l'esdeveniment de la Copa de la Reina, el Comitè Tècnic de l'FCBQ celebrarà, dilluns 8 de març a les 19:30h, un BQ Talk amb una nova tongada de cinc xerrades amb protagonistes de renom. En aquesta ocasió, i mantenint l'estil TED Talk, les ponències aniran a càrrec d'Isaac Fernández, Laura Lago, Mònica de Mier, Mar Rovira i Èric Surís, que se centraran en analitzar tàcticament l'esdeveniment.

Cal recordar que els entrenadors i les entrenadores interessats s'hauran d'inscriure prèviament. El preu serà de 10 euros i el seguiment es farà a través de la plataforma Zoom. El clínic validarà com a tres hores del programa de pràctiques.