Seccions actualitzades al web www.basquetcatala.cat

Us convidem a fer una visita per aquells apartats, històrics i estructurals, actualitzats per l'FCBQ.

19-01-2021 11:00

Des de la Federació Catalana de Basquetbol estem constantment treballant per millorar el servei a tot el Bàsquet Català en general i en particular als CLUBS, ENTITATS AFILIADES I FEDERATS/DES en diferents àmbits. Un d'ells és el servei que donem a través del nostre portal web www.basquetcatala.cat.

Per això, des d'aquest dilluns 18 de gener de 2021 encetem l'actualització d'algunes seccions, amb un reforçat panorama més visual i de caire més innovador a nivell tecnològic, en el seu domini, actualitzat al febrer del 2018 en la seva versió més recent.

Basquetcatala.com va néixer al 1999 amb la intenció de donar un nou servei d'informació a tots els federats i a totes les federades del Bàsquet Català, i amb el temps es va convertir també en un punt de trobada de tots aquells usuaris i usuàries relacionades, d'una o altra manera, amb el món del bàsquet a Catalunya (jugadors/es, pares, mares, àrbitres, entrenadors/es, aficionats/des...). Així, ràpidament, el web es va convertir en una de les pàgines d'esport més visitades a Catalunya; sempre a l'avantguarda, basquetcatala.cat ha anat canviant i adaptant-se a l'evolució tecnològica, fins el moment actual, en el que continuem treballant per estar al dia pel que fa la imatge, eines digitals i contingut de la mateixa.

Seccions actualitzades

Fruit de la constant innovació per part de l'FCBQ i amb l'objectiu d'oferir una millor experiència d'usuari/a, amb registres més visuals i dinàmics, us presentem aquest nou seguit de canvis més moderns en què hi trobareu entre d'altres, les següents seccions actualitzades:

Mica en mica, i de manera continuada en el temps, la persona usuària de basquetcatala.cat pot anar descobrint per ella mateixa tots els racons de les seccions actualitzades de la pàgina web de la Federació i, conjuntament, començar aquesta nova aventura internauta. Tothom som basquetcatala.cat!