Reunions de l'FCBQ amb clubs de la Copa Catalunya Femenina i Masculina

Durant la trobada es va analitzar amb els clubs i entitats la situació actual així com el possible retorn a la competició.

15-01-2021 10:30

Donada la situació de les darreres restriccions actuals que afecten l'inici de les competicions organitzades per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), aquesta va convocar una reunió amb els diferents conjunts femenins i masculins de la Copa Catalunya celebrada dijous 14 de gener a la tarda. 

Més d'un 95% de clubs amb equips en aquesta categoria van participar en aquesta trobada organitzada amb l'objectiu d'analitzar la situació actual i fer una proposta de retorn a la competició el cap de de setmana del 6 i 7 de març de 2021. Les entitats tenen ara un termini concret per donar el seu vist-i-plau a la proposta i poder així, començar a treballar en un calendari esportiu que s'ajusti al moment que vivim.

Paral·lelament, des de l'FCBQ s'estan fent gestions amb les autoritats competents així com amb la FEB perquè aquesta proposta sigui viable i poder competir amb les exigències normatives actuals.

La Federació Catalana de Basquetbol convocarà, properament, clubs i entitats amb equips de categoria Preferent per tal d'abordar també una altra proposta competitiva per aquests campionats.