Nova trobada de la Comissió Covid-19 formada per clubs i FCBQ

Properament es convocaran noves reunions amb clubs per tal d'analitzar la situació actual i següents accions.

13-01-2021 12:00

La Comissió Covid-19, constituïda a l'octubre passat per la Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i formada per representants de clubs i representants federatius, es va reunir telemàticament dilluns 11 de gener.

El president d'aquesta comissió, el doctor i directiu de l'FCBQ, Miquel Sans, va arrencar la trobada exposant la situació actual de la pandèmia des del punt de vista mèdic, explicant les restriccions actuals i les perspectives de futur tenint en compte els indicadors sanitaris. En aquest sentit, en breu es convocaran reunions amb els clubs per tal d'analitzar la situació actual així com les possibles situacions i mesures properes. Des de la comissió també es va acordar reforçar la difusió de les informacions elaborades per l'FCBQ en relació als Protocols Covid-19 així com les diferents formacions organitzades des de BQSalut, l'Àrea de Salut de l'FCBQ. 

La trobada també va comptar amb la participació de Carles Rofes, Reyes Zudaire, Joan Boj, Roger Grebol, Josep Ma Grau, Iván Florescom i Salvador Solernou com a representants de clubs, i amb els directius Josep Campaña, Pilar Landeira i Xavier Font per part federativa.

Les comissions són grups de treball creats per la Junta Directiva de l'FCBQ amb dos objectius: per una banda reforçar la participació entre clubs i federació; i l'altra, vetllar per la transparència. Aquestes comissions són, per tant, grups vius d'estudi, de treball i consulta on la presència de representants de clubs és fonamental per la presa de decisions estratègiques sobre aquells assumptes que hagin de tractar-se en Junta Directiva.

L'FCBQ compta actualment amb les comissions de bàsquet femení, control econòmic i seguiment pressupostari, esportiva i Covid-19:

- Comissions FCBQ

| FCBQ |