COMUNICAT Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

El Bàsquet Català segueix reivindicant canvis en les restriccions imposades derivades de la Covid-19.

25-11-2020 13:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha manifestat a la Conselleria de Salut i a la Conselleria de Presidència de la Generalitat de Catalunya el seu desacord amb les restriccions del PROCICAT vigents des del passat 23 de novembre de 2020, atenent a la realitat dels nostres clubs i entitats afiliades.

Per aquest motiu, ha sol·licitat que es puguin plantejar les següents excepcions a les restriccions establertes:

a) Que els federats i les federades en competicions d'àmbit català puguin celebrar entrenaments durant els dies de restricció de mobilitat de cap de setmana (divendres, dissabtes o diumenges), o en darrer cas i prioritàriament els divendres.

b) Que els horaris de tancament de les instal·lacions esportives i la finalització d’entrenament es fixin a les 23h, i no a les 21h com està actualment establert.

L'FCBQ espera rebre en breu una resposta de les Conselleries de Salut i de Presidència, i confia en que aquesta sigui una resposta positiva, ja que les esmentades excepcions donarien resposta a les actuals inquietuds de totes les entitats esportives afiliades a la Federació, i permetria alhora mantenir i tirar endavant l'activitat associativa de tots els clubs i també de les Federacions Esportives.

| FCBQ |