L'FCBQ abraça la campanya 'All Together Week'

La Federació Catalana de Basquetbol i l'ambaixadora del Bàsquet Català, Laia Palau, s'adhereixen a la campanya 'All Together Week' de l'AECC-Catalunya contra el càncer.

17-11-2020 17:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), de la mà de l'ambaixadora del Bàsquet Català Laia Palau, se suma a la campanya 'All Together Week', organitzada per l'AECC-Catalunya contra el Càncer

D'aquesta manera, l'FCBQ mostra el seu recolzament envers aquesta iniciativa i hi col·laborarà activament, a través de la seva àrea de BQSalut i de l'ambaixadora Laia Palau. La jugadora catalana formarà part de l'spot i teaser promocional de la campanya així com també protagonitzarà una petita xerrada prevista pel proper dissabte 21 a les 19h sota el títol de "Conversa amb la Laia".

'All Together Week' respon a la campanya digital solidària de l'AECC-Catalunya Contra el Càncer que es celebrarà des del 17 fins al 26 de novembre. Aquesta iniciativa oferirà diverses activitats on-line gratuïtes (xerrades, espectacles, activitats, concerts, etc), per les quals comptarà amb reconeguts experts i influencers del moment sobre 4 àmbits: nutrició, esport, cultura i lifestyle.

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer tots els serveis gratuïts que ofereix l'associació i recaptar fons per a la recerca oncològica i ajudes directes a pacients i familiars vinculats amb la malaltia.

| FCBQ | BQSalut |