L'FCBQ rep la visita de Jordi Trias

L'exjugador gironí ha rebut, durant la seva visita, el trofeu especial de l'FCBQ en reconeixement a la seva trajectòria.

10-11-2020 12:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), amb el seu president Ferran Aril al capdavant, juntament amb el gerent de la Federació, Toti Mumbrú; ha rebut la visita de l'exjugador català Jordi Trias aquest dimarts 10 de novembre.

Aprofitant la seva visita, l'aler-pivot gironí ha estat guardonat amb aquesta menció especial de l'FCBQ. Un reconeixement a la seva trajectòria que s'havia de fer efectiu durant la Festa del Bàsquet Català 2020 però que es va suspendre per la pandèmia. Trias, que també ha pogut establir una conversa amb els dirigents de la Federació Catalana de Basquetbol, s'ha mostrat satisfet per aquest guardó.

Jordi Trias anunciava ara fa un any la seva retirada a punt de fer 39 anys i després de 30 anys jugant a bàsquet -dels quals 20 com a professional-. Trias deixa enrere una carrera extensa arribant a representar una desena d'equips, la majoria d'ells a Catalunya. Format a les categories inferiors del Sant Josep de Girona, a la seva etapa sènior Trias va jugar a l'Adepaf Figueres, Casademont Girona, Etosa Murcia, FC Barcelona -amb qui va guanyar l'Eurolliga 2009-10, la Lliga ACB 2008-09 i 2 Copes del Rei, la del 2007 proclamant-se MVP de la competició-, Joventut Badalona, BC Andorra, Valencia Basket, Barça B, ICL Manresa -peça fonamental en l'ascens a l'ACB el 2018-, i acabant la seva carrera tornant a casa vestint la samarreta del Bàsquet Girona a LEB Plata.

Actualment col·labora com a comentarista a les retransmissions de BarçaTV i a l'estiu amb la Federació Catalana de Baquetbol i la Fundació del Bàsquet Català en els ja tradicionls Campus del Bàsquet Català. 

L'exjugador gironí ja va ser el protagonista d'un reportatge emès ara fa un any a Esport3 i corresponent al 15è programa de Bàsquet Català. Aquest reportatge-homenatge a la seva trajectòria esportiva després de penjar les botes es pot recuperar tot seguit:

| FCBQ |