Ferran Aril, nou Vicepresident de la FEB

Aprovada la incorporació del President de l'FCBQ, Ferran Aril, com a nou Vicepresident de Competicions de la Federación Española de Baloncesto.

21-10-2020 13:00

Ferran Aril, President de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), ha estat nomenat nou Vicepresident de la Federación Española de Baloncesto (FEB) per als propers 4 anys (2020-2024). Aril serà Vicepresident de Competicions, i es mantindrà també com a membre de la Comissió Delegada i membre de la Comissió Executiva de la FEB.

Aquesta designació completa l'organigrama de la FEB, encapçalat per Jorge Garbajosa com a President i per José Miguel Sierra, President de la Federación Aragonesa de Baloncesto, que seguirà com a Vicepresident 1r. Per la seva banda, Antonio de Torres, President de la Federación Andaluza de Baloncesto, i Santos Moraga, President de la Federación de Baloncesto de Madrid, s'incorporen com a Vicepresident Orgànic i Vicepresident Social, respectivament.

Aril ja va ser membre de diferents comissions a la FEB en vàries etapes: primer com a assembleista, més tard a la Comissió Delegada, i, des de març de 2019, és membre de la Comissió Executiva.

| FCBQ |