Prorrogat termini d'inscripció equips Campionats de Barcelona de Promoció

Aprovada la pròrroga del termini d'inscripció per equips de Promoció de Barcelona fins dimarts 29 de setembre.

22-09-2020 13:00

La Junta Directiva de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) va aprovar, a la reunió celebrada divendres passat 18 de setembre i a proposta del Comitè Esportiu, la pròrroga del termini d'inscripció per equips dels Campionats de Barcelona de Promoció fins dimarts 29 de setembre.

A fi de fer front a la pandèmia COVID-19 de la manera més efectiva, i minimitzar el màxim possible el risc de contagi durant la competició, s'ha modificat, també, l'estructura competitiva. Els campionats començaran dissabte dia 31 d'octubre, en lloc del dia 25.

La composició dels grups, prevista per a vuit equips a una volta, també es modifica: passarà a ser de quatre equips per grup, que jugaran pel sistema lliga d'anada i tornada, si bé respectant el criteri de bombolla recomanat per les autoritats sanitàries.  La primera i segona jornades s'enfrontaran els dos mateixos equips, cada setmana a pista d'un d'ells, seguit d'una jornada de descans abans de jugar la següent bombolla. El calendari seria aquest:

1a jornada 2-4 3-1 31 d'octubre
2a jornada 4-2 1-3 7 de novembre
3a jornada 1-2 4-3 21 de novembre
4a jornada 2-1 3-4 28 de novembre
5a jornada 1-4 2-3 12 de desembre
6a jornada 4-1 3-2 19 de desembre

A nivell reglamentari, restaran suspeses, fins a nou avís, les normatives d'alineacions en aquelles categories on les regles de joc en contemplin. En funció de l'evolució de la pandèmia s'estudiarà i decidirà, més endavant, sobre el restabliment de la normativa suspesa.

La previsió és poder publicar els calendaris de la Fase Prèvia abans del 18 d'octubre.