La catalana Mama Dembele, Menció d'Honor del CSD com a esportista en edat escolar 2019, rebuda per l'FCBQ

El guardó del Consejo Superior de Deportes reconeix a joves esportistes que han obtingut resultats brillants en les categories d'esport de base així com excel·lents valoracions acadèmiques.

28-07-2020 16:30

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) ha rebut la visita, aquest dimarts 28 de juliol, de la jugadora Mama Dembele Traore, a qui el president de l'FCBQ, Ferran Aril, ha lliurat un guardó en reconeixement a aquesta Menció d'Honor. President, jugadora, el pare de la mateixa i el responsable del programa Segle XXI, en Javi Torralba, han pogut xerrar durant la seva visita i de manera distesa sobre el present i futur de Dembele.

El Consejo Superior de Deportes (CSD) convoca anualment el 'Premio deportista en edad escolar' destinat a destacar joves esportistes que aconsegueixen brillants resultats en les categories d'esport de base en les que competeixen, a la vegada que obtenen excel·lents valoracions acadèmiques en els estudis que cursen. D'acord amb el que estableix la convocatòria de l'edició de l'any 2019, la comissió d'aquests premis va resoldre concedir una Menció d'Honor com a esportista en edat escolar 2019 a la jugadora osonenca del Segle XXI, Mama Dembele Traore.

Des de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) felicitar a la jugadora catalana per aquest merescut guardó tot desitjant-li molts més èxits.