Entrega de pilotes oficial de joc per a clubs 2020-21

L'FCBQ lliurarà un joc de pilotes oficials sense cost per als clubs que participin als diferents Campionats de Catalunya (No inclou Campionats Territorials).

15-07-2020 12:00

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i el seu president, Ferran Aril, a partir de la present temporada que tot just engeguem i, per tal d'ajudar als clubs especialment en aquests moments, volen dotar d'un joc de pilotes oficials sense cost pels clubs segons el nombre d'equips inscrits de cada categoria i amb un màxim de: 3 pilotes de cada model i talla, pels models SPALDING TF50 i TF250 i 1 pilota pel model i talla, TF500.

Donat que el passat 10 de juliol es va tancar el període d'inscripció dels equips participants als Campionats de Catalunya, només els clubs que disposin d'equips inscrits d'aquestes categories, podran recollir a les diferents oficines de l'FCBQ (Barcelona, Girona i Tarragona)*, durant el mes de juliol en horari d'atenció al públic (veure horari), prèvia comunicació directa amb les entitats.

Al proper mes d'octubre es procedirà a l'entrega de la resta de pilotes oficials de joc per als clubs que tinguin equips inscrits als Campionats Territorials, que compten amb el període d'inscripció obert fins el proper 22 de setembre. Arribat el moment, es comunicarà via nova circular, el període establert per tal de procedir amb el repartiment de les pilotes oficials de joc.

(*) NOTA PER ALS CLUBS DE LA REPRESENTACIÓ TERRITORIAL DE LLEIDA:

Donat el cas del possible confinament que hi pugui haver a les terres lleidatanes, l'FCBQ decideix ajornar, fins a nou avís, el repartiment de les pilotes per als clubs de la Territorial de Lleida.

 

 

| FCBQ |